Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
20
12
18
Jon Jonoski
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Jon Jonoski
Dossier: Aanbesteden
Soort:

Welke gemeente is het meest MKB-vriendelijk?

Welke gemeente is het meest MKB-vriendelijk?

Almere, Den Haag en Raalte zijn genomineerd voor de MKB INFRA AanbestedingsAward. Op 17 januari 2019 wordt tijdens InfraTech bekendgemaakt welke van deze drie gemeenten bij aanbestedingen in de infrasector de meest MKB-vriendelijke opdrachtgever is. Brancheorganisatie MKB INFRA reikt deze prijs om de twee jaar uit.

Volgens de jury van MKB INFRA kunnen Almere, Den Haag en Raalte een inspiratiebron vormen voor andere gemeenten. De jury stelt dat deze drie gemeenten allen voor een gelijk speelveld tussen het mkb en grote bedrijven zorgen, terwijl ze allen op hun eigen manier de aanbestedingsregels toepassen.

Meer kansen
Eerdere winnaars van de AanbestedingsAward zijn Nijmegen, Tilburg, Eindhoven en Steenwijkerland. MKB INFRA wil met deze prijs (semi)publieke opdrachtgevers stimuleren om de mkb-sector meer kansen te bieden bij het aanbesteden van contracten in de grond-, weg- en waterbouw.

Maatschappelijk belang
Daarnaast stelt MKB INFRA dat deze prijs ook het maatschappelijk belang dient doordat het leidt tot meer innovatieve oplossingen en meer optimale prijs-prestatie verhoudingen. De drie genomineerden krijgen op 17 januari 2019 op InfraTech in Rotterdam, tijdens een bijeenkomst van MKB INFRA en CROW, te horen wie de winnaar is.

Jon Jonoski
Door Jon Jonoski
Jon Jonoski is een enthousiaste journalist die zich graag verdiept in de wereld van inkoop en aanbestedingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.