Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
18
02
19
Jon Jonoski
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Jon Jonoski
Dossier: Aanbesteden
Soort:

Zaanstreek-Waterland betrekt reizigers bij aanbesteding OV

Zaanstreek-Waterland betrekt reizigers bij aanbesteding OV

Welke vervoermaatschappij mag vanaf december 2021 het busvervoer in Zaanstreek-Waterland verzorgen? De Vervoerregio is alvast gestart met de aanbesteding hiervoor en wil daarbij de reizigers betrekken. Het is de bedoeling dat hun mening meegenomen wordt bij het opstellen van de programma van eisen.

Volgens regionieuwsmedium Groot-Waterland wil de vervoerregio vooral weten wat inwoners belangrijk vinden bij busvervoer. Daarom is er op de algemene website een enquête gepubliceerd waar inwoners hun mening kunnen geven over het belang van onder meer punctualiteit, goede aansluitingen, en comfort in de bus.

Peiling
De enquête moet in de tweede helft van maart beginnen. Daarnaast houdt de regio een verdiepende peiling via een representatief panel. Sommige gemeenten, zoals Purmerend en Beemster, houden daarnaast een extra enquête onder hun eigen inwoners.

Conceptprogramma
De Vervoerregio wil alle ontvangen reacties, voor zover mogelijk, meenemen in haar concept programma van eisen. Vervolgens is tussen 31 mei en 12 juli van dit jaar een “ter inzage legging” gepland van dit conceptprogramma. Het definitieve programma van eisen moet uiteindelijk in oktober 2019 bekendgemaakt worden.

Jon Jonoski
Door Jon Jonoski
Jon Jonoski is een enthousiaste journalist die zich graag verdiept in de wereld van inkoop en aanbestedingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.