Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

'Zelfstandige boekenbranche moet van romantiek naar rendement'

Zelfstandige boekhandels moeten hun emoties overwinnen en lid worden van een van de samenwerkingsverbanden. Dat zegt Caroline Damwijk. divisiemanager bij retailorganisatie Intres in Boekblad Magazine van 14 juli.


Hoewel de populariteit van boeken steeds groter lijkt te worden. is de koers om de branche gezond te maken nog verre van gelopen. Het romantische beeld van de ongebonden zelfstandige is volgens Damwijk een grote vijand in dat gevecht en een obstakel voor een goed rendement. Een samenwerkingsverband in inkoop – zoals Libris. dat onder Intres opereert – hoeft volgens Damwijk niets af te doen aan de onafhankelijkheid en kan volgens haar belangrijk worden bij het gezond maken van de branche.     

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link