Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Gemeentelijk Inkoop Platform

12 februari 2015
Location
Utrecht
Source: www.inkopers-cafe.nl

Onderwerp:
Praktische ervaringen met Best Value Procurement (prestatie-inkoop)

Na de introductie in Nederland zijn enkele jaren geleden diverse gemeenten een nieuwe aanbestedingsstrategie gaan volgen; namelijk Best Value Procurement.
Belangrijk bij BVP is dat het zich kenmerkt door een andere manier van werken in de keten. Veel wordt overgelaten aan de expertise van de leverancier. Het gaat om de zoektocht naar de juiste en beste experts. Dit verloopt via een aantal fases die enigszins afwijken van de traditionele wijze van aanbesteden.

Tijdens de bijeenkomst wordt aandacht besteed aan de uitgangspunten van BVP, de potentiële successen, maar ook de ervaringen en valkuilen.
In ieder geval zullen de gemeente Alphen aan den Rijn en de gemeente Schouwen-Duiveland hun ervaringen delen over diverse uitgevoerde aanbestedingstrajecten.

Meer informatie: www.winadvies.nl

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link