Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Procedure sociale en andere specifieke diensten

Voor sociale en andere specifieke diensten geldt een vereenvoudigde procedure, gezien de beperkte grensoverschrijdende dimensie van deze diensten. Denk aan diensten zoals onderwijs, gezondheidszorg, maatschappelijke dienstverlening, administratiediensten voor onderwijs en enkele juridische diensten. In bijlage XIV van Richtlijn 2014/24/EU staat een opsomming van diensten waarvoor de vereenvoudigde procedure geldt.

Een aankondiging en gunningsbericht zijn bij deze procedure verplicht. In de aankondiging moet je onder meer de technische specificaties van de opdracht opnemen. Daarin moeten de hoofdkenmerken van de gunningsprocedure worden toegelicht. De gegunde opdracht moet gepubliceerd worden op TenderNed.

De volgende stappen moeten worden doorlopen:

  1. Vooraankondiging overheidsopdracht
  2. Beschrijf hierin de hoofdkenmerken van de gunningsprocedure
  3. Toets of de inschrijvingen voldoen aan de technische specificaties, eisen en normen
  4. Maak een proces verbaal van de opdrachtverlening
  5. Sluit de overeenkomst
  6. Publiceer de aankondiging van de gegunde opdracht

Deze procedure is alleen van toepassing op opdrachten boven de drempel van 750.000 euro.

Bron:
PIANOo

Partner van Aanbestedingscafé:

Onderwerpen

Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link