Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Verificatievergadering

Een verificatievergadering komt in de laatste afrondende fase van de aanbesteding aan bod. Tijdens een verificatiegesprek worden de beoordelingsresultaten besproken, geef je aan waar de leverancier nog bepaalde aanpassingen moet doen in zijn voorstel en neem je de contractvoorwaarden door.

Tijdens de vergadering kan worden vastgesteld of beide partijen de voorwaarden op dezelfde wijze geïnterpreteerd hebben. Essentiële wijzigingen zijn in deze fase niet toegestaan. Dit houdt namelijk in dat er een ongelijke behandeling van aanbieders plaatsvindt.

Het hoofddoel van de verificatievergadering is om tot een overeenstemming te komen met de geselecteerde leverancier(s). Na een goed verloop van de verificatievergadering volgt de definitieve gunning.

Bronnen

Partner van Aanbestedingscafé:

Onderwerpen

Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link